Lisää palkkaa

Kilpailuta itsesi

Kilpailuta itsesi - se kannattaa. Oletko kilpailuttanut jo sähkösopimuksesi, vakuutuksesi, ja kaiken muun säästääksesi satasia? Euro enemmän tunnissa on 40-tuntista työviikkoa tekevälle lähes 2000 euroa vuodessa. Tutki omia mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla, kilpailuta itsesi ja työpanoksesi, ja ota selvää millaiset mahdollisuudet Sinulla on saada lisää palkkaa. 

Asiallinen toimintatapa

Omien mahdollisuuksien kartoittaminen työmarkkinoilla pysyy hygieenisenä ja tyylikkäänä, kun mukana on ulkopuolinen, neutraali toimija. Tällöin työmarkkinoilla liikkuminen pysyy niin työntekijän kuin työnantajankin suuntaan asiallisena. Säästät myös aikaa ja voit keskittyä työntekoon, kun asiantuntijat tutkivat mahdollisuuksiasi puolestasi.

Näin saat lisää palkkaa

Lähetä meille CV:si, yhteystietosi ja palkkatoiveesi. Me tutkimme mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla puolestasi. Keskustelemme kanssasi tilanteestasi, ja huomioimme toiveesi työpaikan suhteen toiminnassamme.  Myöhemmin ilmoitamme sinulle mahdollisuuksistasi, ja tarjoamme sinulle avoinna olevia paikkoja hakualueellasi. Kontaktoimme päivittäin työnantajia, joilla on tarvetta sinun osaamisellesi ja työpanoksellesi. Mahdollisuuksiesi kartoittaminen tapahtuu hienovaraisesti ja vaivattomasti.

Ota yhteyttä

Lähetä meille CV:si ja työhakemus osoitteeseen rekrytointi@intojob.fi, soita numeroon 0400137893, tai käytä yhteydenottolomaketta. Myös lyhyt vapaamuotoinen kertomus omasta työ- tai henkilöhistoriasta riittää. Voit myös tutustua avoinna oleviin hakuihimme Avoimet työpaikat - sivullamme tai TE-palveluiden sivuilla. Kaikki avoimet työpaikat eivät ehdi työpaikkailmoituksiin asti, vaan pyrimme aina ensin kartoittamaan meille jo hakemuksensa lähettäneet tai meihin yhteydessä olleet työnhakijat. Näin ollen merkittävä osa työpaikoista täytetään ilman varsinaista työpaikkailmoittelua. 

Tilanne työmarkkinoilla

Tilanne työmarkkinoilla on parantunut, ja nyt on tekijöiden markkinat. Töitä on siis monella alalla tehtävänä enemmän kuin tekijöitä on tarjolla, ja tällöin on hyvä aika liikkua työmarkkinoilla. Työntekijöillä on hyvä tilaisuus tutkia työmahdollisuuksia esimerkiksi lähempänä kotia, tai työtehtäviä joista on tarjolla lisää palkkaa. Työnantajat taas saavat uutta verta, virtaa ja osaamista organisaatioonsa, ja työvoima liikkuu sinne, missä tarve on kovin.

Alan tai työtehtävän vaihto

Tilanne on hyvä myös niille, jotka ovat harkinneet alan vaihtoa. Moni työnantaja on valmis myös kouluttamaan uusia, vähemmän kokemusta omaavia työntekijöitä uusiin tehtäviin organisaatiossaan. Mikäli olet valmis ottamaan haasteen vastaan, niin haastavampiin tai vastuullisempiin työtehtäviin siirtymällä on myös mahdollista saada lisää palkkaa. Tämäkin tapahtuu monesti helpommin uuden organisaation riveissä, missä kasvu on ripeää ja monenlaisia tehtäviä on tarjolla.

IntoJob Oy - yhteystiedot